Over Driepak Verpakkingen

Bekers, bakjes, zakjes, dozen, schalen, van plastic, karton of aluminium. Driepak Verpakkingen heeft het allemaal. Het Overijsselse bedrijf, gevestigd in IJsselmuiden, is specialist op het gebied van verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Driepak Verpakkingen

Natuurlijk gaat het in de eerste plaats om de inhoud. Maar zeker in de horeca is verpakken een belangrijk aspect. Etenswaren en drank moeten in een goed jasje zitten, op maat en beschermend. Driepak Verpakkingen levert hoogwaardige verpakkingsproducten, van luxe tot degelijk, desgewenst bedrukt met het bedrijfslogo.

Niet alleen horecabedrijven zijn bij ons aan het goede adres. Het assortiment gaat verder dan alleen fruitschalen en drinkbekers. Driepak heeft dozen, tape, etalagekarton, kadoverpakking, tassen en diverse andere producten voor iedereen die maar iets te verpakken of te vervoeren heeft.

Misschien bent u alleen op zoek naar verpakkingen, toch krijgt u er bij ons iets bij. Namelijk persoonlijk contact en korte lijnen. Driepak staat namelijk voor een heldere communicatie en wij zetten met alle plezier een stapje extra voor u.

Heeft u vragen over onze werkwijze of over onze producten? Neem dat geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.